En marin stadsdel för kvalitetsnjutare

En marin stadsdel för kvalitetsnjutare

Nyhet

Vilket boende passar dig?

När jag kommer hem vill jag känna att jag kan varva ner. Få rum att kravlöst vara mig själv, med närhet till det jag tycker om. Hitta ro i utsikten där himmel möter hav. Ta en stilla promenad längs kajen. Och när jag har lust att umgås finns butiksstråk, finkrogar och mysiga caféer alldeles runt hörnet.

Känner du igen dig?
Då har du hamnat rätt. För i Norrtälje Hamn bygger vi boende åt dig som är kvalitetsnjutare.

 

Försäljning pågår

Kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. Moderna bostäder med inbyggd livskvalitet

Index Residence uppför fem vackra hus med väldesignade bostadsrätter. Du kommer vara den första som bor här. Allt är fräscht. Härliga rum att njuta i, ljuvliga balkonger och uteplatser att koppla av på. Och från en upphöjd vindskyddad privat gård kommer du att ha en magnifik utblick över Norrtäljes nya mötesplats. Det här är livet du drömt om.

SÄLJSTART: Försäljning pågår
INFLYTTNING: Planerad till 2020

Norrtälje Torn

Index Residece

Planering pågår

Kvarteret präglas av närheten till vattnet med fasader av tjärad fjällpanel och klängväxter

Wästbygg Våra hem och Arkitema Architects utformar kvarteret med 140 moderna bostadsrätter. Lägenheterna är ljusa och i varierande storlekar, från 1 till 5 rum och kök och samtliga har en fin balkong eller uteplats. Husens gemensamma takterrasser, en trivsamt grön och lekfull innergård blir naturliga mötesplatser för dig och dina grannar. Stråket längs kajen planeras för liv och rörelse med restauranger, båtliv och caféer. Runt hörnet kommer du kunna njuta av den planerade nyanlagda badplatsen. Den blir en naturnära samlingspunkt för både Norrtäljebor och besökare.

Tjärleken skapar en harmonisk förlängning av Norrtälje stads historiska bebyggelse och gemytliga stadskärna. Kvarteret ligger mitt emellan två gröna oaser. Hamnparken norr om kvarteret, och Societetsparken i söder, vilken du når genom den nya bron Havslänken. Kvarterets lanterna blir takbaren på femte våningen med enastående utsikt över Norrtäljeviken, den nya kajen och båtlivet i hamnen.

SÄLJSTART: Ej fastställt
INFLYTTNING: Planerad till 2021/2022

Tjärleken

Wästbygg AB

Försäljning pågår

Moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar JM nu för totalt 130 lägenheter i Norrtälje Hamn. Den första etappen består av 65 moderna lägenheter med öppna ytor och bra förvaring i klädkammare eller skjutdörrsgarderob samt källarförråd. Garage kommer att finnas i källaren. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och gemensamt växthus för odling vilket också knyter an till platsens historia eftersom här tidigare fanns en handelsträdgård.

SÄLJSTART: Försäljning pågår
INFLYTTNING: Q1, 2020 – Q3, 2020

Hamnträdgåren

JM AB

Planering pågår

Alla bostäder har egen balkong eller uteplats och föreningen erbjuder både övernattningslägenhet och gemensamhetslokal.

Inspirationen till Slättös kvarter Alen kommer bland annat från gamla Norrtälje och den historiska träbebyggelsen. De tre kvarteren ligger i skärlinjen mellan Norrtäljes befintliga bebyggelse och den nya stadsdelen i hamnen. Vi vill skapa ett trevligt möte och en positiv dynamik mellan gammalt och nytt.Fasaderna kommer huvudsakligen att kläs i trä med branta sadeltak och lekfulla inslag av bland annat takterrasser.

Bostadsgårdarna i kvarteret flätas samman med portiker – passager genom husen – som skall inspirera till både rörelse, aktiviteter och möten. I anslutning till portikerna finns cykelparkeringar, kylrum för matleveranser och postboxar.

SÄLJSTART: Ej fastställt
INFLYTTNING: Q3, 2020

ALEN

Slättförvaltning

Planering pågår

Bostäder till framförallt till unga människor som vill flytta hemifrån och är på jakt efter sitt första boende

Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. De harmoniserar med sin omgivning, men vågar samtidigt sticka ut, ta plats och dra blickarna till sig. Entréer sker via en grön atriumgård med bland annat pingisbord, klättervägg, boulebana och trädgårdsschack samt en stor cykelverkstad.

Mot gatan bygger vi stora inglasade lokaler som ett cykelrum, ett återvinningsrum och ett pluggrum med Wifi. Det skapar ett levande och tryggt gatuliv. Dessutom låter vi vissa bostäder på bottenplan ha entré ut mot gatan. De bostäderna har en större rumshöjd på cirka 3,5 meter vilket skapar förutsättningar för höga fönster som ger dagsljus långt in i bostaden.

SÄLJSTART: Planerad till 2019
INFLYTTNING: Planerad till 2020-2021

Krutgubben

Riksbyggen

Jag är en kvalitetsnjutare

och vill stå med på inbjudningslistan till guldkantade events, vara med i VIP-utlottningar och få information före alla andra om Norrtälje Hamn. Skicka nyhetsbrev till mig på den här adressen: