Kvalitetsnjutare vill bo i Norrtälje Hamn

Kvalitetsnjutare vill bo i Norrtälje Hamn

Nyhet

7 av 10 vill bo i Norrtälje Hamn

I Norrtälje Hamn bor du med havet som granne. I charmig skärgårdsmiljö med stadspulsen på bekvämt avstånd. Pendlingsnära, men bullerlångt ifrån.

Här är lätt att trivas och må bra. Rena mirakelkuren för hälsan. Studier visar att vågskvalp minskar stress, färgen blå inger lugn och att närhet till naturen får oss att slappna av. Allt det får du i Norrtälje Hamn.

”Pendlingsnära, men bullerlångt ifrån.”

Nyhet

De 2000 nya bostäderna i Norrtälje Hamn byggs av genomgående moderna och hållbara materialval – varje kvarter med sin prägel. Lyxiga tornhus som sticker upp mellan fantasifulla fasader. Lummiga innegårdar varvas med generösa takterasser.

Havsbrisen följer dig vart du går längs promenadstråken som kantas av caféer, matställen och utvalda butiker. De nya kvarteren i Norrtälje Hamn väcker Östersjöns mest populära badort från 1800-talet till liv igen. Då anlände badgästerna med ångbåt eller tåg för några veckors rekreation, toppad med finkultur i Societetsparken.

Nu har du möjlighet att bo här året om. Njuta av lugnet. Ta del av smakutbudet. Så som den kvalitetsnjutare du är. När du vill få en dos av huvudstan är det en knapp timmes bussfärd bort med SL:s bekväma dubbeldäckare som har gratis wifi ombord.

Nyhet

Norrtälje Hamn kommer med andra ord att erbjuda allt du behöver för ett bra vardagsliv. Välkommen hit och fyll platsen med liv.

Målen för Norrtälje Hamn är:

  1. En utveckling av hela Norrtälje stad
  2. En mötesplats för alla
  3. En vardag av mångfald
  4. En öppen och tillgänglig stadsdel
  5. En vacker skärgårdsstad
  6. En miljö- och resurssmart stadsdel

”Havsbrisen följer dig vart du går…”

Jag är en kvalitetsnjutare

och vill stå med på inbjudningslistan till guldkantade events, vara med i VIP-utlottningar och få information före alla andra om Norrtälje Hamn. Skick